horecatrend

Meer koffie
met melk

serveer nu ook
barista kwaliteit
melkkoffie met
Jura & Lattiz

Ontdek de voordelen…
 
Lattiz koffiemachines
Jura koffiemachine koffiemachines

Jura & Lattiz

Met Jura & Lattiz maken u en uw medewerkers in een handomdraai melkkoffie van constante baristakwaliteit. Dat betekent voor uw gasten altijd mooie en lekkere koffie. En voor u een hogere omzet en efficiënt werken. De Jura & Lattiz combinatie is gebruiksvriendelijk en voordelig.
Lees verder…Toon Jura X6 optie…Toon Jura X3C optie…

Kwaliteit

In de Lattiz plaatst u een bag-in-box. Deze bevat 4 liter melkproduct voor een uitstekende smaak en een constante barista-kwaliteit melkschuim. Een bag-in-box bevat 140 porties – vergelijkbaar met 17,5 liter gewone melk – en is in de machine 7 dagen ongekoeld houdbaar. Er is geen reiniging nodig. Alle onderdelen die met zuivel in contact komen gooit u in één keer weg als de bag-in-box leeg is.

Snelheid

De Lattiz is ontwikkeld om met één druk op de knop constante barista-kwaliteit melkschuim te leveren. Of deze nu bediend wordt door een echte barista of door uw nieuwste zaterdaghulp. De machine houdt met een snelheid van 6 cappuccino’s per minuut ook de grootste drukte bij. De Lattiz is compact en robuust vormgegeven, zonder al teveel aandacht op zichzelf te vestigen. En daarom zeker op zijn plaats in uw zaak.

 
Met zes cappuccino’s per minuut houdt u de grootse drukte bij
Lattiz

Duurzaamheid

De Lattiz is zuinig genoeg in gebruik om energielabel A++ te hebben. Daarnaast heeft u per 140 servings slechts één bag-in-box nodig, tegenover 17,5 literpakken. Dat betekent aan de ene kant minder afval, maar tegelijkertijd ook minder vervoer voor aanlevering en dus minder uitstoot van schadelijke stoffen. En dankzij dit unieke systeem is het ook niet meer nodig om het apparaat te reinigen – en dat scheelt enorm veel schoonmaakmiddelen en water.

Besparing

Met Jura & Lattiz bespaart u op kosten voor:

  • Trainingen
  • Onderhoud en reiniging
  • Product (geen verspilling)
  • Gekoelde opslag melk
  • Arbeid (efficiënt in gebruik)

Extra omzet door:

  • Betere, constante kwaliteit
  • Verhoogde snelheid
Jura koffiemachine koffiemachines
Lattiz

Vragen?

Heeft u vragen over de Jura & Lattiz combinatie bel dan 020 363 93 21 of mail ons via het webformulier.